Pigmenty matowe 

Pokazuje 1 - 12 z 14 elementów
  • Nazwa INCI: Iron Oxide CI77491, Iron Oxide CI77492, Iron Oxide CI77499
    Pigment brązowy o czerwonym odcieniu. Jest mieszaniną tlenków żelaza (żółtego, czerwonego i czarnego). Dodając tlenku czarnego, czerwonego lub żółtego można uzyskać inny odcień brązu.

    8,65 zł
  • Nazwa INCI: Iron Oxide CI77491, Iron Oxide CI77499, Iron Oxide CI77492
    Pigment brązowy o delikatnym czerwonym odcieniu. Jest mieszaniną tlenków żelaza (żółtego, czerwonego i czarnego). Dodając tlenku czarnego, czerwonego lub żółtego można uzyskać inny odcień brązu.

    8,65 zł
  • Nazwa INCI: Iron Oxide CI77491, Iron Oxide CI77492, Iron Oxide CI77499
    Pigment brązowy o głębokiej, neutralnej barwie. Jest mieszaniną tlenków żelaza (żółtego, czerwonego i czarnego).

    8,65 zł
  • Nazwa INCI: Iron Oxide (CI 77499)
    Czerń żelazowa (czarny tlenek żelaza). Pigment mineralny o wysokiej intensywności barwy i bardzo wysokiej czystości.

    8,65 zł
  • Nazwa INCI: CI77491 (Iron Oxide Red)
    Kolor tego pigmentu na bazie tlenków żelaza określany jest również jako czerwień wenecka lub czerwień pompejska.

    8,65 zł
  • Dwutlenek tytanu rozpuszczalny na zasadzie dyspersji zarówno w wodzie jak i oleju. Jest to naturalny minerał występujący w przyrodzie. W kosmetykach i produktach do pielęgnacji skóry wykorzystywany jest jako pigment, do wybielania produktów do makijażu, mydła, kremów, itp. Stosowany jest również jako zagęszczacz i środek ochrony przed promieniowaniem UV.

    11,41 zł
  • Dwutlenek tytanu typu lipofilnego do sporządzania zawiesiny w oleju. Dwutlenek tytanu jest naturalnym minerałem, który jest powszechnie używany do wybielania kosmetyków, mydła, pasty do zębów, lakierów do paznokci, świec, itp. W kosmetykach spełnia również rolę filtra UV.

    11,41 zł
  • Nazwa INCI: Pigment Violet 16 CI77742
    Fiolet manganowy, intensywny pigment fioletowy z niebieskim odcieniem. Wspaniały pigment do szminek.

    13,46 zł
  • 5,20 zł
    Do koszyka
  • Ultramaryna fiolet. Pigment mineralny o ładnym fioletowym kolorze z niebieskim odcieniem.

    8,65 zł
  • Nazwa INCI: Ultramarine CI7707
    Ultramaryna jest klasycznym niebieskim barwnikiem występującym naturalnie i wykorzystywanym od dawna przez człowieka. Wytwarzana syntetycznie ma bardziej żywy kolor i jest łatwiejsza w stosowaniu ponieważ jest jednorodna, bardziej rozdrobiona i wolna od zanieczyszczeń.

    8,24 zł
  • Nazwa INCI: Ultramarine CI77007
    Ultramaryna róż. Ładny, jasny różowy pigment spełniający bardzo wysokie standardy czystości.

    12,79 zł
Pokazuje 1 - 12 z 14 elementów