Spadek ceny

Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów
  • Nazwa INCI: Garcinia Indica (Kokum) Seed Butter
    Masło kokum jest jednym z najtwardszych maseł, w czystej postaci sprawia wrażenie suchego i łatwo się kruszy. Wybitnie zmiękczające, zapobiega wysuszeniu skóry, powstawaniu zmarszczek, pomaga w regeneracji skóry, jest często stosowane w produktach do gojenia skóry. Jest idealnym składnikiem szminek i balsamów do ust a także najlepszym masłem do...

    15,26 zł 21,80 zł -30%
  • Nazwa INCI: Astrocaryum Murumuru Butter
    Liczba zmydlania: 222,9
    Liczba kwasowa: 0,11
    Liczba nadtlenkowa: 1,5
    Naturalne masło murumuru pochodzące z Brazylii. Wyglądem i konsystencją przypomina olej kokosowy Virgin. Jest bardzo wszechstronnym masłem, doskonałym nawilżającym balsamem. Wyśmienitym produktem do pielęgnacji ust, włosów, jako składnik preparatów anti-aging, jako kojący dodatek do preparatów przeznaczonych do leczenia skóry suchej, pękającej, egzemy,...

    6,86 zł 13,72 zł -50%
    Do koszyka
  • Nazwa INCI: Vitis vinifera seed oil (and) hydrogenated vegetable oil
    Masło winogronowe w kosmetyce jest dość nowym produktem, jeszcze niezbyt rozpowszechnionym. Jest to kremowe, miękkie masło, bez zapachu, barwy białej, z lekkim, zielonym odcieniem. Masło to jest szczególnie dobrym balsamem dla skóry zniszczonej, jak również dla skóry podrażnionej słońcem lub naświetlaniem w solarium.

    6,81 zł 7,56 zł -10%
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów