Koszyk (Pusty) 0
Olej marakujowy (z pestek marakui)

Olej marakujowy (olej z passiflory)

C1923/4
7,26 zł

Olej z nasion męczennicy jadalnej (Passiflora Edulis), tłoczny na zimno, rafinowany. Popularyzowany jako rozwiązanie problemów skórnych, od suchej skóry po stany zapalne i swędzenie, również w przypadku skóry tłustej. Pomaga wzmocnić i wybielić skórę. Wspomaga również wzrost włosów, leczy suche i zniszczone włosy.

W magazynie

Specyfikacja

Nazwa INCI
Passiflora Edulis Seed Oil