Black Friday: Dziś obniżone ceny na wszystko!

Oleje, Masła, Woski 

Pokazuje 13 - 24 z 89 elementów
  • Nazwa INCI: Olea Europaea Fruit Oil & Hydrogenated Vegetable Oil
    Numer CAS: 8001-25-0, 68334-28-1
    Masło oliwkowe z oliwy z oliwek. Delikatne i przyjazne dla skóry naturalne masło bogate w witaminy i odżywcze kwasy tłuszczowe. Idealne dla osób, których skóra jest zbyt wrażliwa na inne masła.

    6,48 zł 7,28 zł -11%
  • Naturalne masło z orzechów masłosza, popularnie zwane masłem shea lub masłem karite. Jeden z najbardziej popularnych i uniwersalnych składników kosmetycznych. Rafinowane, 100% czyste, bez dodatków, bez zapachu. Silnie nawilżające i zmiękczające skórę zapewniając skuteczną ochronę przed czynnikami stresu środowiskowego. Łagodzi podrażnienia, Posiada...

    5,32 zł 5,98 zł -11%
  • Nazwa INCI: Butyrospermum Parkii Butter
    Surowe, nierafinowane masło shea charakteryzuje się orzechowym zapachem i kremowo-żółtym kolorem. Jest często wybierane przez osoby, które cenią sobie jego naturalność. Ma mniej kremową konsystencję niż masło rafinowane ale zawiera większą ilość substancji niezmydlanych, w szczególności naturalnych polifenoli, które wykazują się szerokim spektrum...

    6,95 zł 7,81 zł -11%
  • Surowe, nierafinowane masło shea charakteryzuje się orzechowym zapachem i kremowo-żółtym kolorem. Jest często wybierane przez osoby, które cenią sobie jego naturalność. Ma mniej kremową konsystencję niż masło rafinowane ale zawiera większą ilość substancji niezmydlanych, w szczególności naturalnych polifenoli, które wykazują się szerokim spektrum...

    7,56 zł 8,49 zł -11%
  • Nazwa INCI: Butyrospermum Parkii Butter (var. nilotica)
    Nierafinowane masło shea nilotica o wybitnych właściwościach odżywczych, delikatnej teksturze i lekkim aromacie. Rzadkie, luksusowe masło o najwyższej jakości. Prawdziwie naturalny i uniwersalny kosmetyk.

    16,78 zł 18,85 zł -11%
  • Masło waniliowe o cudownym, kojącym aromacie prawdziwej wanilii. To lekkie, delikatne masło jest idealne zarówno by je stosować samodzielnie, jak również dodawać do kremów i innych kosmetyków.

    6,60 zł 7,42 zł -11%
  • Nazwa INCI: Vitis vinifera seed oil (and) hydrogenated vegetable oil
    Masło winogronowe w kosmetyce jest dość nowym produktem, jeszcze niezbyt rozpowszechnionym. Jest to kremowe, miękkie masło, bez zapachu, barwy białej, z lekkim, zielonym odcieniem. Masło to jest szczególnie dobrym balsamem dla skóry zniszczonej, jak również dla skóry podrażnionej słońcem lub naświetlaniem w solarium.

    6,81 zł 7,56 zł -10%
  • Nazwa INCI: Crambe Abyssinica Seed Oil
    Numer CAS: 68956-68-3
    Liczba kwasowa: 0.06
    Liczba nadtlenkowa: 0.1
    100% czysty olej abisyński, bez żadnych dodatków. Olej o unikalnych cechach, które go wyróżniają na tle innych naturalnych olejów. Jest dobrym zamiennikiem dla jojoby, a także naturalną alternatywą dla silikonów, gdyż charakteryzuje się doskonałym poślizgiem i niską lepkością. Tłoczony na zimno, rafinowany. Bardzo dobrej jakości.

    6,21 zł 6,98 zł -11%
  • Nazwa INCI: Citrullus vulgaris (Watermelon) Seed Oil
    Typ: Tłoczony na zimno, rafinowany, bez zapachu
    Opis: Przezroczysty, słomkowy lub prawie bezbarwny
    Olej z pestek arbuza. Bardzo lekki, klarowny, bez zapachu. Doskonały dla dzieci, pod oczy, do skóry wrażliwej.

    4,96 zł 5,57 zł -11%
  • Nazwa INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
    Numer CAS: 223747-87-3
    Liczba kwasowa: 1.4
    Liczba nadtlenkowa: 0.2
    Organiczny olej arganowy, czysty, bez dodatków, tłoczony na zimno, nierafinowany. Olej arganowy posiada niezwykłą zdolność do odżywiania, nawilżania i poprawy elastyczności skóry. Może być skuteczny w leczeniu suchej skóry, wyprysku, łuszczycy, trądziku i opalonej skóry. Jest dobrym wyborem dla skóry dojrzałej. Dzięki wysokiej zawartości polifenoli jest...

    7,85 zł 8,82 zł -11%
  • Nazwa INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
    Numer CAS: 223747-87-3
    Liczba kwasowa: 1.4
    Liczba nadtlenkowa: 0.2
    Olej arganowy posiada niezwykłą zdolność do odżywiania, nawilżania i poprawy elastyczności skóry. Może być skuteczny w leczeniu suchej skóry, wyprysku, łuszczycy, trądziku i opalonej skóry. Jest dobrym wyborem dla skóry dojrzałej. Dzięki wysokiej zawartości polifenoli jest silnym antyoksydantem, posiada właściwości przeciwzapalne, co czyni go dobrym...

    8,76 zł 9,84 zł -11%
    Do koszyka
  • Nazwa INCI: Persia Gratissima (Avocado) Oil
    Typ: Zimnotłoczony, rafinowany, bez zapachu
    Opis: Lekki, jasnożółty olej
    Olej z awokado imponuje zmiękczającym i odżywczym potencjałem. To czyni z niego idealny składnik w pielęgnacji skóry suchej, odwodnionej, zniszczonej i dojrzałej, a także w leczeniu dolegliwości skórnych, w tym egzemy i łuszczycy. Czysty olej wyciskany z miąższu owoców awokado. Oczyszczony, klarowny, bez zapachu.

    6,06 zł 6,81 zł -11%
Pokazuje 13 - 24 z 89 elementów