Oleje 

Pokazuje 13 - 24 z 72 elementów
  • Nazwa INCI: Citrus Paradisi Seed Oil
    Olej grejpfrutowy otrzymany z nasion grejpfruta. Nie należy mylić z olejkiem eterycznym lub ekstraktem z nasion grejpfruta.

    9,38 zł
  • Nazwa INCI: Pyrus Malus (Apple) Oil
    Olej z nasion dzikiej jabłoni (pestek jabłek), tłoczony na zimno i nierafinowany. Klarowny, zielono-żółty olej o przyjemnym zapachu zielonych jabłek. Wyjątkowo trwały jak na olej nierafinowany, bardzo odżywczy, naturalny stymulator komórkowy.

    15,90 zł
    Do koszyka
  • Nazwa INCI: Rubus Fruticosus Seed Oil
    Olej tłoczony na zimno z najlepszej jakości nasion jeżyn, nierafinowany. Jest bardzo dobrym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6. Zawiera dużą ilość aktywnych przeciwutleniaczy, w tym luteinę i zeaksantynę - substancje, które wspomagają zdrowie oczu. Olej jeżynowy jest szczególnie cennym składnikiem kosmetyków i nutraceutyków. Nasz...

    6,22 zł
  • Nazwa INCI: Simmondsia Chinensis Oil
    Złoty olej jojoba, tłoczony na zimno i nierafinowany. Niezwykle stabilny olej, odporny na jełczenie o doskonałej biozgodności z ludzką skórą. Jeden z najważniejszych olejów w kosmetyce.

    10,96 zł
  • Nazwa INCI: Simmondsia Chinensis Oil
    Organiczny złoty olej jojoba, tłoczony na zimno i nierafinowany. Niezwykle stabilny olej, odporny na jełczenie o doskonałej biozgodności z ludzką skórą. Jeden z najważniejszych olejów w kosmetyce.

    12,50 zł
  • Nazwa INCI: Camellia Japonica Seed Oil
    Organiczny olej kameliowy (herbaciany) z nasion kamelii japońskiej (Camellia Japonica). Tłoczony na zimno, nierafinowany. Wyśmienity olej do pielęgnacji włosów i paznokci z Dalekiego Wschodu.

    7,47 zł
  • Nazwa ang.: Coconut Oil, Refined
    Nazwa INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil
    Typ: Rafinowany, bez zapachu i smaku
    Niezastąpiony olej zarówno do użycia kosmetycznego jak i spożywczego. Jeden z najlepszych olejów do pielęgnacji włosów i skóry głowy. Prawdziwy dar do wyrobu naturalnego mydła, ze względu na odporność na jełczenie i puszystą pianę jaką nadaje mydłu nawet w twardej wodzie.

    9,96 zł
  • Nazwa ang.: Coconut Oil, Refined
    Nazwa INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil
    Typ: Organiczny, rafinowany, bez zapachu i smaku
    Niezastąpiony olej zarówno do użycia kosmetycznego jak i spożywczego. Jeden z najlepszych olejów do pielęgnacji włosów i skóry głowy. Prawdziwy dar do wyrobu naturalnego mydła, ze względu na odporność na jełczenie i puszystą pianę jaką nadaje mydłu nawet w twardej wodzie.

    11,79 zł
    Do koszyka
  • Nazwa INCI: Caprylic/Capric Triglyceride
    Płynny olej kokosowy - olej frakcjonowany, zwany również MCT (medium chain triglycerides) jest olejem, w którego składzie są głównie kwasy tłuszczowe o średnich łańcuchach wydzielone z oleju kokosowego w procesie separacji. Olej ten ma wiele przydatnych właściwości i jest powszechnie wykorzystywany w medycynie, kosmetyce, specjalnych dietach a także do...

    4,94 zł
  • Nazwa ang.: Coconut Oil Virgin
    Nazwa INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil
    Typ: Organiczny, nierafinowany
    Organiczny czysty olej kokosowy tłoczony ze świeżego bielma kokosowego, nierafinowany. Z charakterystycznym zapachem i smakiem wiórek kokosowych. Olej kokosowy jest idealnym olejem zarówno do użycia kosmetycznego jak i spożywczego.

    23,44 zł
  • Nazwa INCI: Cannabis Sativa Seed Oil
    Numer CAS: 89958-21-4
    Liczba zmydlania: 188
    Liczba nadtlenkowa: 1,9

    9,99 zł
    Do koszyka
  • Nazwa INCI: Cannabis Sativa Seed Oil
    Numer CAS: 89958-21-4
    Organiczny olej z nasion konopi siewnych, tłoczony na zimno, nierafinowany. Olej doskonałej jakości, idealny do celów kosmetycznych, zdrowotnych jako suplement diety, a także do celów spożywczych.

    9,99 zł
Pokazuje 13 - 24 z 72 elementów