Oligoquat M Zobacz większe

Oligoquat M

Nazwa INCIStearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides

6,51 zł

Więcej informacji

Oligoquat M jest czwartorzędowym oligosacharydem pochodzenia naturalnego, otrzymywanym z trzciny cukrowej. Charakteryzuje się rozległymi właściwościami wiązania wilgoci i doskonałą substantywnością. Nawilża, zmiękcza, przyczynia się naprawy uszkodzonego naskórka i włosów. Sprawia, że skóra jest gładka i elastyczna, a włosy mają wspaniały, zdrowy połysk.

W przypadku włosów jest idealny do płukanek do włosów i niespłukiwanych odżywek, ale także jako składnik szamponów, produktów do stylizacji włosów i środków leczniczych do skóry głowy i włosów. Jest odpowiedni również do produktów do mycia ciała, balsamach do ciała, produktach leczniczych do ciała i skóry twarzy, kremach nawilżających, podkładach pod makijaż.

Opinie

Napisz opinię

Oligoquat M

Inne produkty w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: