Black Friday: Dziś obniżone ceny na wszystko!

Pozostałe surowce 

Pokazuje 13 - 13 z 13 elementów
  • Nazwa INCI: Sodium bicarbonate
    Wodorowęglan sodu zwany potocznie sodą może być stosowana w szerokiej gamie produktów, takich jak bomby do kąpieli, sole, peelingi, pasta do zębów. W połączeniu z kwasem cytrynowym i w zetknięciu z wodą fantastycznie musuje. Efekt ten Jest także doskonałym ekologicznym środkiem czyszczącym.

    3,19 zł 3,58 zł -11%
Pokazuje 13 - 13 z 13 elementów