Dwutlenek tytanu Zobacz większe

Dwutlenek tytanu

Dwutlenek tytanu rozpuszczalny na zasadzie dyspersji zarówno w wodzie jak i oleju. Jest to naturalny minerał występujący w przyrodzie. W kosmetykach i produktach do pielęgnacji skóry wykorzystywany jest jako pigment, do wybielania produktów do makijażu, mydła, kremów, itp. Stosowany jest również jako zagęszczacz i środek ochrony przed promieniowaniem UV.

11,41 zł

Opinie

Napisz opinię

Dwutlenek tytanu

Inne produkty w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: