0
0 Koszyk (Pusty)
Olej grejpfrutowy

Olej grejpfrutowy

Olej grejpfrutowy, tłoczny na zimno z pestek grejpfruta, rafinowany dla. Ze względu na zrównoważony skład kwasów tłuszczowych olej grejpfrutowy jest idealnym olejem kosmetycznym, o wszechstronnym zastosowaniu. Uważany jest za bardzo odżywczy olej dla skóry i włosów.

11,80 zł (9.59 netto)
Kod
OY93/4

Specyfikacja

Nazwa INCI
Citrus Paradisi Seed Oil