0
0 Koszyk (pusty)
Olej noni, nierafinowany

Olej noni, nierafinowany

Sok z owoców noni (morwy indyjskiej) znany jest od dawna z wyjątkowych właściwości prozdrowotnych. Teraz mamy przyjemność zaprezentować doskonałej jakości olej z nasion tego super owocu. Nasz olej jest naturalny i czysty w 100%, tłoczny na zimno i nierafinowany. Wypróbuj go jako owocowy eliksir w Twoich kosmetykach.

7,25 zł
kod
OY20/2
opcja

Sok z owoców noni (morwy indyjskiej) znany jest od dawna z wyjątkowych właściwości prozdrowotnych. Teraz mamy przyjemność zaprezentować doskonałej jakości olej z nasion tego super owocu. Nasz olej jest naturalny i czysty w 100%, tłoczny na zimno i nierafinowany. Wypróbuj go jako owocowy eliksir w Twoich kosmetykach.

Dane

Nazwa botaniczna
Morinda citrifolia L.
Nazwa INCI
Morinda Citrifolia Seed Oil
Numer CAS
84929-68-0
Numer WE (EINECS)
284-551-4
Typ
Naturalny i 100% czysty olej roślinny
Surowiec
nasiona
Metoda otrzymywania
tłoczony na zimno
Pochodzenie
Nowa Gwinea