Olej cytrynowy Zobacz większe

Olej cytrynowy

Nazwa INCICitrus Limon Seed Oil

Olej cytrynowy, tłoczony na zimno z nasion cytryn. Nie należy mylić z olejkiem eterycznym. Olej z nasion jest prawie bezwonny. Może mieć jedynie ledwo wyczuwalny, świeży zapach. Jest wszechstronnym olejem o zrównoważonym składzie kwasów tłuszczowych i dobrych właściwościach nawilżających.

Więcej szczegółów

9,03 zł

Więcej informacji

Opis wkrótce.

Opinie

Napisz opinię

Olej cytrynowy

Inne produkty w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: