0
0 Koszyk (Pusty)
Jaskier - pigment perłowy

Jaskier - pigment perłowy

Te małe żółte kwiatki śmieją się do nas na łące i leśnej polanie. Sprawiają, że świat jest taki piękny. Nasza śliczna mika jest tak samo intensywnie żółta jak jaskry, ze słonecznymi refleksami.

23,28 zł (18.93 netto)
Kod
MX16/13
opcja

Pigmenty perłowe, czyli miki najczęściej kojarzone są z makijażem mineralnym, i faktycznie są one najlepszym wyborem do cieni, różu, produktów do ust i innych kosmetyków kolorowych. Ich zastosowanie jest jednak znacznie szersze. Można je stosować we wszystkich rodzajach kosmetyków, w mydłach, do zdobienia paznokci, do barwienia świec (szczególnie od zewnątrz). To jednak nie wszystko. Nasze miki możesz użyć do barwienia różnych mas, przygotowania własnych farb, w zdobieniu artystycznym, itp.

Pigment dopuszczony jest do stosowania we wszystkich produktach kosmetycznych.

--

MSDS Mica Jaskier (en)

Karta charakterystyki ver. ang.

Pobierz (325.61KB)

TDS mica jaskier (en)

Analiza techniczna wer. ang.

Pobierz (307.93KB)

Specyfikacja

Nazwa INCI
CI 77019, CI 77891, CI 77492