0
0 Koszyk (Pusty)
Prawdziwy olejek mandarynkowy tłoczony ze skórek mandarynek

Olejek mandarynkowy (Citrus Nobilis), tłoczony

Najwyższej jakości olejek eteryczny mandarynkowy, tłoczony ze skórek mandarynek. Naturalny i 100% czysty. Wyróżnia się egzotycznym cytrusowym aromatem i pomarańczowo-czerwoną barwą. Idealny do aromaterapii, kosmetyków i nie tylko. Wypróbuj go na przykład w kuchni, zastąp naturalnym olejkiem syntetyczne aromaty!

7,97 zł (6.48 netto)
Kod
EO79/2
opcja
--

MSDS_A1828-EN

Karta charakterystyki

Pobierz (390.18KB)

allergen_A1828

Wykaz alergenów

Pobierz (349.34KB)

ifra_A1828

Deklaracja IFRA

Pobierz (338.86KB)

P00013

Certyfikat Jakości

Pobierz (326.57KB)

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Citrus reticulata
Nazwa INCI
Citrus Nobilis Peel Oil
Numer CAS
84929-38-4
Numer WE (EINECS)
284-521-0
Typ
Naturalny i 100% czysty olejek eteryczny
Surowiec
skórka mandarynek
Metoda otrzymywania
Tłoczenie na zimno
Pochodzenie
Argentyna
Nuty zapachowe
Górne