0
0 Koszyk (pusty)
Nowość Olej łopianowy, macerat

Olej łopianowy, macerat

Olej łopianowy. Naturalny i 100% czysty wyciąg olejowy z korzenia łopianu

5,15 zł Brutto
kod
OY126/3
opcja

Olej łopianowy. Naturalny i 100% czysty wyciąg olejowy z korzenia łopianu

Dane

Nazwa botaniczna
Arctium Lappa L.
Nazwa INCI
Arctium Lappa Root Extract & Helianthus Annuus Seed Oil
Numer CAS
84012-13-5, 8001-21-6
Numer WE (EINECS)
281-658-8, 232-273-9
Skład
Arctium Lappa Root Extract – 20%, Helianthus annuus seed oil – 80%
Typ
ekstrakt ziołowy w oleju roślinnym
Surowiec
korzenie
Metoda otrzymywania
wyciąg ziołowy
Pochodzenie
Wielka Brytania