0
0 Koszyk (Pusty)
Olej z nasion papai

Olej z nasion papai

7,05 zł

Przedstawiamy kolejny fantastyczny olej z nasion tropikalnych owoców. Tym razem z nasion papai. Bogaty w kwasy tłuszczowe, witaminy i naturalny enzym złuszczający – idealny olej służący odmłodzeniu i regeneracji skóry. Olej po wytłoczeniu jest rafinowany, dzięki czemu jest lekki, bezwonny i bardzo stabilny. Możesz wykorzystać ten egzotyczny, owocowy olej do najróżniejszych zastosowań kosmetycznych do pielęgnacji ciała, włosów i paznokci.

Wybierz
W magazynie

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Carica papaya L.
Nazwa INCI
Carica Papaya Seed Oil
Numer CAS
84012-30-6
Numer WE (EINECS)
281-675-0
Typ
Naturalny i 100% czysty olej roślinny, rafinowany
Surowiec
Nasiona
Metoda otrzymywania
Tłoczony, następnie rafinowany
Pochodzenie
Meksyk