0
0 Koszyk (Pusty)
Nowość Coco-Glucoside

Poliglukozyd Laurylowy (Lauryl Glucoside)

Przedstawiamy naturalny surfaktant dający największą pianę spośród glukozydów. Glukozyd laurylowy jest niejonowym środkiem powierzchniowo czynnym, który może być stosowany jako środek pianotwórczy, odżywka lub emulgator. Jest środkiem łagodnym dla skóry. W produktach do mycia i kąpieli może być używany jako podstawowy środek powierzchniowo czynny, może być również dodany do produktów na bazie innych glukozydów by zwiększyć ich właściwości pieniące.

5,61 zł (4.56 netto)
Kod
LQ33/5
opcja

Specyfikacja

Nazwa INCI
Lauryl Glucoside