0
0 Koszyk (Pusty)
Śliwkowy cukier puder - pigment perłowy

Śliwkowy cukier - pigment perłowy

Śliwkowy fiolet, pastelowy, jak śliwkowy puder....

12,14 zł (9.87 netto)
Kod
MX45/12
opcja

Pigmenty perłowe, czyli miki najczęściej kojarzone są z makijażem mineralnym, i faktycznie są one najlepszym wyborem do cieni, różu, produktów do ust i innych kosmetyków kolorowych. Ich zastosowanie jest jednak znacznie szersze. Można je stosować we wszystkich rodzajach kosmetyków, w mydłach, do zdobienia paznokci, do barwienia świec (szczególnie od zewnątrz). To jednak nie wszystko. Nasze miki możesz użyć do barwienia różnych mas, przygotowania własnych farb, w zdobieniu artystycznym, itp.

Pigment dopuszczony jest do stosowania we wszystkich produktach kosmetycznych.

--

MSDS_M1884

Karta charakterystyki, wer. ang.

Pobierz (334.28KB)

Specyfikacja

Nazwa INCI
CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77742