0
0 Koszyk (Pusty)
Ultramaryna niebieski

Ultramaryna niebieski

Ultramaryna jest klasycznym niebieskim barwnikiem występującym naturalnie i wykorzystywanym od dawna przez człowieka. Wytwarzana syntetycznie ma bardziej żywy kolor i jest łatwiejsza w stosowaniu ponieważ jest jednorodna, bardziej rozdrobiona i wolna od zanieczyszczeń.

8,24 zł (6.70 netto)
Kod
MX2/12
opcja

Pigment klasy kosmetycznej, dopuszczony do stosowania we wszystkich aplikacjach kosmetycznych bez ograniczeń.

Pigment ten możesz użyć:

  • w kosmetykach mineralnych do makijażu
  • w preparatach pielęgnacyjnych do ciała, włosów i twarzy
  • w produktach do mycia i kąpieli
  • w mydłach (kolor stabilny, nie „krwawi”)

Mieszając ze sobą pigmenty na bazie ultramaryn i tlenków możesz uzyskać nowe kolory.

--

Ultramaryna_niebieska_MSDS_EN

Karta charakterystyki, EN

Pobierz (296.05KB)

Specyfikacja

Nazwa INCI
CI 77007