Black Friday: Dziś obniżone ceny na wszystko!

Akwamaryna - pigment perłowy

Nazwa INCICI77891, CI77019, CI77288, CI77007

Jasny niebieski, z zielonym odcieniem.


Więcej szczegółów

10,80 zł

12,14 zł

Więcej informacji

Pigmenty perłowe, czyli miki najczęściej kojarzone są z makijażem mineralnym, i faktycznie są one najlepszym wyborem do cieni, różu, produktów do ust i innych kosmetyków kolorowych. Ich zastosowanie jest jednak znacznie szersze. Można je stosować we wszystkich rodzajach kosmetyków, w mydłach, do zdobienia paznokci, do barwienia świec (szczególnie od zewnątrz). To jednak nie wszystko. Nasze miki możesz użyć do barwienia różnych mas, przygotowania własnych farb, w zdobieniu artystycznym, itp.

Pigment dopuszczony jest do stosowania we wszystkich produktach kosmetycznych, za wyjątkiem produktów do ust.

Opinie

Napisz opinię

Akwamaryna - pigment perłowy

Inne produkty w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: