0
0 Koszyk (Pusty)
Różowa wata cukrowa - pigment perłowy

Cukierkowa wata - pigment perłowy

Delikatny róż, choć dość nasycony. Polecamy nie tylko do makijażu. Doskonale sprawuje się jako barwnik do mydła.

12,14 zł (9.87 netto)
Kod
MX38/12
opcja

Pigmenty perłowe, czyli miki najczęściej kojarzone są z makijażem mineralnym, i faktycznie są one najlepszym wyborem do cieni, różu, produktów do ust i innych kosmetyków kolorowych. Ich zastosowanie jest jednak znacznie szersze. Można je stosować we wszystkich rodzajach kosmetyków, w mydłach, do zdobienia paznokci, do barwienia świec (szczególnie od zewnątrz). To jednak nie wszystko. Nasze miki możesz użyć do barwienia różnych mas, przygotowania własnych farb, w zdobieniu artystycznym, itp.

Pigment dopuszczony jest do stosowania we wszystkich produktach kosmetycznych.

--

M1856_MSDS_EN

Karta charakterystyki, wer. ang.

Pobierz (360.76KB)

Specyfikacja

Nazwa INCI
CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77742, CI 77861