Ametyst - pigment perłowy Zobacz większe

Ametyst - pigment perłowy

Nazwa INCIMica, Titanium Dioxide, Iron Oxide, Manganese Violet, Tin Oxide

Ametyst jest kamieniem harmonii, sprzyja intuicji i przyciąga prawdziwych przyjaciół. Nasz pigment wyróżnia się piękną purpurową barwą, jak najbardziej poszukiwane kamienie.

Więcej szczegółów

12,14 zł

Więcej informacji

Pigmenty perłowe, czyli miki najczęściej kojarzone są z makijażem mineralnym, i faktycznie są one najlepszym wyborem do cieni, różu, produktów do ust i innych kosmetyków kolorowych. Ich zastosowanie jest jednak znacznie szersze. Można je stosować we wszystkich rodzajach kosmetyków, w mydłach, do zdobienia paznokci, do barwienia świec (szczególnie od zewnątrz). To jednak nie wszystko. Nasze miki możesz użyć do barwienia różnych mas, przygotowania własnych farb, w zdobieniu artystycznym, itp.

Pigment dopuszczony jest do stosowania we wszystkich produktach kosmetycznych.

Opinie

Napisz opinię

Ametyst - pigment perłowy

Inne produkty w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: