0
0 Koszyk (Pusty)
Olejek eukaliptusowy cytrynowy destylowany z liści i gałązek eukaliptusa cytrynowego

Olejek eukaliptusowy z Eukaliptusa cytrynowego (Eucalyptus Citriodora)

Olejek eteryczny z eukaliptusa cytrynowego, zwany również olejkiem cytrynowym z eukaliptusa. Od innych olejków eukaliptusowych odróżnia się zapachem, który jest świeży, cytrynowy, przypominający cytrynę z nutami kamfory. Olejek korzystnie wpływa na drogi oddechowe i układ odpornościowy.

7,29 zł (5.93 netto)
Kod
EO10/2
opcja

Opis wkrótce.

--

MSDS_A11062-EN

Karta charakterystyki, ang.

Pobierz (387.07KB)

allergen_A11062

Wykaz alergenów

Pobierz (349.5KB)

ifra_A11062

Deklaracja IFRA

Pobierz (339.95KB)

P00010

Certyfikat jakości

Pobierz (325.7KB)

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Corymbia citriodora (Hook.) K.D.Hill & L.A.S. Johnson
Nazwa INCI
Eucalyptus Citriodora
Synonimy/Inne nazwy
Eucalyptus citriodora Hook., Lemon Eucalyptus, Lemon-Scented Gum
Numer CAS
85203-56-1 / 8000-48-4
Numer WE (EINECS)
286-249-8
Typ
Naturalny i 100% czysty olejek eteryczny
Surowiec
Gałązki z liśćmi
Metoda otrzymywania
Destylacja parą wodną
Pochodzenie
Chiny