0
0 Koszyk (Pusty)
olejek jaśminowy

Olejek jaśminowy, absolut (Jasminium grandiflorum)

34,80 zł

100% czysty olejek eteryczny z kwiatów jaśminu, absolut.

Wybierz
W magazynie

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Jasminum grandiflorum L.
Nazwa INCI
Jasminum Graniflorum Flower Extract
Numer CAS
8022-96-6; 84776-64-7
Numer WE (EINECS)
283-933-5
Typ
Naturalny i 100% czysty olejek eteryczny
Surowiec
kwiaty
Metoda otrzymywania
Ekstrakcja rozpuszczalnikowa
Pochodzenie
Egipt
Zapach
Kwiatowy, zmysłowy, bardzo słodki, z lekką piżmową nutą.
Nuty zapachowe
Średnie, bazy