Jodła syberyjska (Abies sibirica): Olejek eteryczny z igieł

Już od 7,65 zł

Olejek eteryczny z jodły syberyjskiej, destylowany ze świeżych igieł, 100% czysty i naturalny. Jest to jeden z popularniejszych olejków eterycznych z drzew iglastych, zwany również z rosyjskiego, olejkiem pichtowym. Charakteryzuje się drzewnym, żywicznym aromatem przypominającym sosnę.

Kod: EO11
Dostępność:
W magazynie

Guarantee safe & Secure checkout

Więcej informacji
Nazwa botaniczna:Abies sibirica Ledeb.
Numer WE (EINECS)294-351-9
Numer CAS8021-29-2
INCIAbies sibirica leaf oil
Rodzaj produktuNaturalny olejek eteryczny destylowany parą wodną
Metoda otrzymaniaDestylacja parą wodną
Nuty zapachoweGórne, środkowe
SurowiecIgły
PochodzienieSyberia
Jodła syberyjska (Abies sibirica): Olejek eteryczny z igieł