0
0 Koszyk (Pusty)
Lanolina

Lanolina

Naturalna, czysta lanolina bez żadnych dodatków. Najwyższa jakość, zgodna z normami Farmakopei Europejskiej i Farmakopei Brytyjskiej. W kosmetykach wykorzystywana jest do kondycjonowania skóry, włosów i paznokci, jako składnik renatłuszczający, nawilżający i zmiękczający skórę, jako emulgator i środek stabilizujący emulsję. Posiada szeroki zakres zastosowań ze względu na właściwości i wysoką kompatybilność z szeroką gamą produktów. Jest popularnym składnikiem balsamów, maści i innych produktów leczniczych.

8,46 zł (6.88 netto)
Kod
BB141/14

Uprzejmie informujemy, że w związku ze zmianami przepisów, do czasu wyjaśnienia sytuacji prawnej musimy wstrzymać sprzedaż lanoliny.

--

Specyfikacja

Nazwa INCI
Lanolin