0
0 Koszyk (Pusty)
Olej marakujowy (z pestek marakui)

Olej marakujowy

Olej z nasion męczennicy jadalnej (Passiflora Edulis), której smaczne owoce są znane pod nazwą marakui. Olej marakujowy jest znakomitym emolientem i chętnie stosowany jest w produktach do opalania, głęboko nawilżających, jak również składnik produktów przeznaczonych łagodnie stanów zapalnych skóry, suchej i swędzącej skóry. Wspomaga również wzrost włosów, leczy suche i zniszczone włosy.

7,17 zł (5.83 netto)
Kod
OY96/4
opcja

Opis wkrótce.

--

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Passiflora edulis Sims
Nazwa INCI
Passiflora Edulis Seed Oil
Typ
Naturalny i 100% czysty olej roślinny
Surowiec
nasiona
Metoda otrzymywania
rafinowany
Pochodzenie
Meksyk