Marchew (Daucus carota): Olej z nasion nierafinowany, tłoczony na zimno

Olej z nasion marchwi tłoczony na zimno, nierafinowany. To jest prawdziwy olej z nasion, w 100% czysty, bez żadnych dodatków, w tym konserwantów. Nie należy tego oleju mylić z olejkiem eterycznym, lub olejami powstałymi z maceracji korzenia lub nasion. Te produkty mają inny skład i inne właściwości.

Kod: OY1
Dostępność:
Brak w magazynie

Guarantee safe & Secure checkout

Super opis produktu

 

 

Więcej informacji
Nazwa botaniczna:Daucus carota L.
Numer CAS8015-88-1
Numer WE (EINECS)84929-61-3
INCIDaucus carota sativa seed oil
Rodzaj olejuOlej roślinny, tłoczony na zimno, nierafinowany
Metoda otrzymaniaTłoczenie na zimno w prasie
SurowiecNasiona
Rodzaj uprawyUprawa
PochodzienieEuropa Wschodnia