0
0 Koszyk (Pusty)
Olejek eteryczny z nasion marchwi

Olejek z nasion marchwi (Daucus carota)

Olejek eteryczny z nasion marchwi destylowany parą wodną. Naturalny i 100% czysty.

11,87 zł (9.65 netto)
Kod
EO6/24
opcja
--

COfA_C000044

Certyfikat jakości

Pobierz (299.12KB)

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Daucus carota L.
Nazwa INCI
Daucus Carota Seed Oil
Synonimy/Inne nazwy
Wild Carrot, Carrot Seed Essential Oil, Carrot Seed Oil
Numer CAS
8015-88-1; 84929-61-3
Numer WE (EINECS)
284-545-1
Typ
Naturalny i 100% czysty olejek eteryczny
Surowiec
nasiona
Metoda otrzymywania
Destylacja parą wodną
Pochodzenie
Nepal
Nuty zapachowe
Środkowe