0
0 Koszyk (Pusty)
Wosk migdałowy

Wosk migdałowy

7,92 zł (6.44 netto)
Kod
SL75/14
opcja

Wosk migdałowy jest wytwarzany z oleju migdałowego. Jest szczególnie korzystny dla skóry suchej. Średnio-twardy o temperaturze topnienia 60 st. C. Jest bardziej miękki niż wosk pszczeli. Idealny do produktów wegańskich, bardzo dobry zamiennik wosku pszczelego. Do balsamów do ust, balsamów w kostkach i masła do ciała. Wosk migdałowy jest szczególnie przydatny w produktach do pielęgnacji paznokci.

--

Specyfikacja

Nazwa INCI
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Vegetable Oil
Typ
wosk z oleju roślinnego, uwodorniony
Pochodzenie
USA