0
0 Koszyk (Pusty)
naturalny olejek z drzewa różanego z Indii destylowany parą wodną

Olejek z Drzewa różanego wschodnioindyjskiego (Dalbergia sissoo)

14,20 zł

Czysty olejek eteryczny z drzewa różanego wschodnioindyjskiego (Dalbergia sissoo). Olejek ten jest bardzo podobny do olejku z drzewa różanego brazylijskiego i mogą być one stosowane zamiennie. Charakteryzuje się ładnym, kwiatowo-drzewnym zapachem.

Wybierz
W magazynie

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Dalbergia Sissoo Roxb.
Nazwa INCI
Dalbergia Sissoo Wood Oil
Typ
Naturalny i 100% czysty olejek eteryczny destylowany parą wodną
Surowiec
Drewno
Metoda otrzymywania
Destylacja parą wodną
Pochodzenie
Indie