Pozostałe składniki funkcjonalne • KOD PRODUKTU SK019
Dwutlenek tytanu
Wybierz wariant i ilośćDwutlenek tytanu rozpuszczalny na zasadzie dyspersji zarówno w wodzie jak i oleju. Jest to naturalny minerał występujący w przyrodzie. W kosmetykach i produktach do pielęgnacji skóry wykorzystywany jest jako pigment, do wybielania produktów do makijażu, mydła, kremów, itp. Stosowany jest również jako zagęszczacz i środek ochrony przed promieniowaniem UV.
Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności
Informacje dodatkowe
| Waga | Brak danych |
|---|
Dokumenty do pobrania
SDS
Pobierz SDS →
SDS
Podobne surowce
-

Pozostałe składniki funkcjonalne
Augeo clean multi
Dodaj do koszyka -

Pozostałe składniki funkcjonalne
Wodorotlenek sodu
Dodaj do koszyka Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu -

Pozostałe składniki funkcjonalne
Spirulina w proszku
Dodaj do koszyka Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu -

Pozostałe składniki funkcjonalne
Ziemia okrzemkowa
Dodaj do koszyka Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
