0
0 Koszyk (Pusty)
Olej moringa, nierafinowany

Olej moringa, nierafinowany

7,84 zł

Olej z nasion moringi olejodajnej (Moringa Oleifera) tłoczony na zimno i nierafinowany. Naturalny i 100% czysty. Olej moringa ma cechy, które czynią go idealnym olejem kosmetycznym. Bogaty w jednonienasycone kwasy tłuszczowe, sterole, tokoferole, aminokwasy siarczanowe, minerały, witaminy i inne cenne składniki. Nasz olej moringa ma wybitne właściwości nawilżające, odżywcze i ochronne.

Wybierz
W magazynie

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Moringa oleifera Lam.
Nazwa INCI
Moringa oleifera Seed Oil
Synonimy/Inne nazwy
Drzewo chrzanowe, Ben Oil, Behen Oil, Drumstick Tree, Horseradish Tree, Guilandina moringa L, Moringa pterygosperma Gaertn.
Numer CAS
93165-54-9
Numer WE (EINECS)
296-941-1
Typ
Naturalny olej roślinny tłoczony na zimno, nierafinowany, 100% czysty
Surowiec
Nasiona
Metoda otrzymywania
Tłoczenie na zimno