Naturalne surowce kosmetyczne Katalog surowców dla pracowni i DYI Poradniki, receptury, przydatne informacje
Pomoc

Oleje roślinneKOD PRODUKTU OY134

Olej pracaxi (pentaclethra macroloba) nierafinowany

Wybierz wariant i ilość

Zakres cen: od 13,48 zł do 325,75 zł

Olej pracaxi, znany również pod nazwą pracachy, tłoczny na zimno, nierafinowany. Olej otrzymywany z nasion Pentaclethra macroloba, drzewa występującego w tropikalnych lasach deszczowych. Interesujący olej ze względu na wysoką zawartość behenowego. Zawiera również inny rzadki kwas tłuszczowy jakim jest kwas lignocerynowy.

Przygotowanie zamówienia: zwykle do 48 h w dni robocze. Standardowo wysyłamy od poniedziałku do czwartku. Czas przewozu zależy od wybranej dostawy. Warunki dostawy

Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności

Informacje dodatkowe

WagaBrak danych

Dokumenty do pobrania