0
0 Koszyk (Pusty)
Wyciąg z wanilii (olej)

Olej waniliowy, macerat

Wyciąg z wanilii, otrzymany przez macerację strąków wanilii w oleju słonecznikowym. Zawiera 5% czystego ekstraktu. Klarowny, przezroczysty olej o żółtej barwie i przyjemnym zapachu prawdziwej wanilii. Może być użyty dla nadania naturalnego zapachu waniliowego, a także jako środek o działaniu zmiękczającym, wygładzającym, kondycjonującym, ściągającym.

12,83 zł (10.43 netto)
Kod
OY110/2
opcja

--

Wyciąg z wanilii msds

Karta Charakterystyki

Pobierz (333.05KB)

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Vanilla planifolia Jacks. ex Andrews
Nazwa INCI
Vanilla planifolia fruit extract - 4%, Helianthus annus seed oil – 96%
Skład
Vanilla planifolia fruit extract - 4%, Helianthus annus seed oil – 96%
Typ
ekstrakt ziołowy w oleju roślinnym
Surowiec
strąki
Metoda otrzymywania
wyciąg ziołowy
Pochodzenie
Wielka Brytania