0
0 Koszyk (Pusty)
Wyciąg z aloesu (olej)

Olej aloesowy, macerat

7,76 zł

Wyciąg olejowy z liści aloesu (Aloe barbedensis) w oleju kokosowy frakcjonowanym. Ma podobne właściwości do żelu aloesowego. Umożliwia czerpanie korzyści z działania aloesu także w preparatach bezwodnych, np. olejkach, masłach do ciała, balsamach do ust. Nasz wyciąg zawiera wyłącznie naturalne składniki. Nie zawiera żadnych syntetycznych dodatków, w tym parafiny.

Wybierz
W magazynie

Specyfikacja

Nazwa botaniczna
Aloe vera (L.) Burm.f.
Nazwa INCI
Aloe barbadensis leaf extract – 20%, Caprylic/capric triglyceride – 80%
Synonimy/Inne nazwy
Aloe vera infusion
Skład
Aloe barbadensis leaf extract – 20%, Caprylic/capric triglyceride – 80%
Typ
ekstrakt ziołowy w oleju roślinnym
Surowiec
nasiona
Metoda otrzymywania
wyciąg ziołowy
Pochodzenie
Ameryka Południowa