Naturalne surowce kosmetyczne Katalog surowców dla pracowni i DYI Poradniki, receptury, przydatne informacje
Pomoc

Olejki eteryczne destylowaneKOD PRODUKTU EO019

Amyris (Amyris Balsamifera) olejek eteryczny z drewna

Wybierz wariant i ilość

Zakres cen: od 31,70 zł do 252,28 zł

Przygotowanie zamówienia: zwykle do 48 h w dni robocze. Standardowo wysyłamy od poniedziałku do czwartku. Czas przewozu zależy od wybranej dostawy. Warunki dostawy

Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności

Przedstawiamy olejek eteryczny amyrisowy, który bardziej jest znany pod nazwą olejku sandałowego lub olejku sandałowego z Indii Zachodnich. W rzeczywistości amyris z sandałowcami nie ma nic wspólnego. Owszem, zapachem nieco przypomina prawdziwy olejek sandałowy, ale skład i właściwości są całkiem inne. Nasz olejek amyrisowy jest bardzo dobrej jakości, naturalny i w 100% czysty. Idealny do aromaterapii, mydła, kosmetyków i innych zastosowań.

Informacje dodatkowe

WagaBrak danych

Dokumenty do pobrania