Naturalne surowce kosmetyczne Katalog surowców dla pracowni i DYI Poradniki, receptury, przydatne informacje
Pomoc

Olejki eteryczne destylowaneKOD PRODUKTU EO100

Lawenda super (Lavandula Angustifolia X Lavandula Latifolia) olejek eteryczny

Wybierz wariant i ilość

Zakres cen: od 7,69 zł do 238,04 zł

Naturalny olejek lawendowy destylowany z lawendy pośredniej, która jest krzyżówką prawdziwej lawendy i lawendy spiki. Zapach tego oleju jest mocniejszy i ostrzejszy niż prawdziwej lawendy, ale nie tak ostry i kamforowy jak w przypadku spiki. Jest popularnym olejkiem używanym do produkcji mydła, soli do kąpieli, potpourri, itp.

Przygotowanie zamówienia: zwykle do 48 h w dni robocze. Standardowo wysyłamy od poniedziałku do czwartku. Czas przewozu zależy od wybranej dostawy. Warunki dostawy

Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności

Informacje dodatkowe

WagaBrak danych

Dokumenty do pobrania