Naturalne surowce kosmetyczne Katalog surowców dla pracowni i DYI Poradniki, receptury, przydatne informacje
Pomoc

Konserwanty i antyoksydantyKOD PRODUKTU LK029

Prevaction WW konserwant

Wybierz wariant i ilość

Nowy, przyjazny dla skóry i środowiska środek konserwujący. Zawiera mieszaninę organicznych kwasów, które tworzą bardzo dobrą ochronę przed bakteriami, grzybami i drożdżami. Może być stosowany w produktach zarówno pozostających na skórze, jak i spłukiwanych. Zachowuje stabilność przy szerokim spektrum pH, od 3 do 10 i maksymalnej temperaturze do 80°C.

Tego produktu nie ma na stanie i nie jest dostępny.

Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności

Opis

Zalecane użycie: 0,5 – 1%.