0
0 Koszyk (Pusty)
Wosk karnauba (Carnauba)

Wosk karnauba (Carnauba)

Naturalny wosk roślinny otrzymywany z palmy Copernicia cerifera w Brazylii, należy do najbardziej twardych naturalnych wosków. Nasz wosk karnauba jest woskiem wysokiej czystości i jest przeznaczony do kosmetyków, dlatego jego cena nie jest tak niska jak wosku technicznego. Wybraliśmy jednak taki wosk, który nie został poddany silnej rafinacji i bieleniu. Oczywiście ten wosk także nadaje się do produkcji świeć i innych zastosowań.

4,59 zł (3.73 netto)
Kod
SL72/13
opcja

Opis wkrótce

--

Specyfikacja

Nazwa INCI
Copernicia Cerifera Cera Wax
Numer CAS
8015-86-9
Numer WE (EINECS)
232-399-4
Typ
naturalny wosk roślinny
Pochodzenie
Brazylia