Naturalne surowce kosmetyczne Katalog surowców dla pracowni i DYI Poradniki, receptury, przydatne informacje
Pomoc

Woski kosmetyczneKOD PRODUKTU SW072

Wosk karnauba (carnauba)

Wybierz wariant i ilość

Zakres cen: od 7,31 zł do 410,94 zł

Przygotowanie zamówienia: zwykle do 48 h w dni robocze. Standardowo wysyłamy od poniedziałku do czwartku. Czas przewozu zależy od wybranej dostawy. Warunki dostawy

Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności

Naturalny wosk roślinny otrzymywany z palmy Copernicia cerifera w Brazylii, należy do najbardziej twardych naturalnych wosków. Nasz wosk karnauba jest woskiem wysokiej czystości i jest przeznaczony do kosmetyków, dlatego jego cena nie jest tak niska jak wosku technicznego. Wybraliśmy jednak taki wosk, który nie został poddany silnej rafinacji i bieleniu. Oczywiście ten wosk także nadaje się do produkcji świeć i innych zastosowań.

Opis

Opis wkrótce

Informacje dodatkowe

WagaBrak danych