Naturalne surowce kosmetyczne Katalog surowców dla pracowni i DYI Poradniki, receptury, przydatne informacje
Pomoc

Oleje roślinneKOD PRODUKTU OB152

Olej babassu

Wybierz wariant i ilość

Naturalny olej babassu zwany także masłem babassu. Wytwarzany z nasion dziko rosnących palm Attalea speciosa w Amazonii w Ameryce Południowej. Olej babassu wyglądem przypomina olej kokosowy, ma też podobne właściwości ale jest delikatniejszy, szlachetniejszy i droższy.

Tego produktu nie ma na stanie i nie jest dostępny.

Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności

Informacje dodatkowe

WagaBrak danych