Naturalne surowce kosmetyczne Katalog surowców dla pracowni i DYI Poradniki, receptury, przydatne informacje
Pomoc

Pozostałe składniki funkcjonalneKOD PRODUKTU SK010

Wodorowęglan sodu (soda oczyszczona)

Wybierz wariant i ilość

Zakres cen: od 4,40 zł do 157,44 zł

Wodorowęglan sodu zwany potocznie sodą może być stosowana w szerokiej gamie produktów, takich jak bomby do kąpieli, sole, peelingi, pasta do zębów. W połączeniu z kwasem cytrynowym i w zetknięciu z wodą fantastycznie musuje. Efekt ten Jest także doskonałym ekologicznym środkiem czyszczącym.

Przygotowanie zamówienia: zwykle do 48 h w dni robocze. Standardowo wysyłamy od poniedziałku do czwartku. Czas przewozu zależy od wybranej dostawy. Warunki dostawy

Koszt dostawy zależy od zawartości koszyka, adresu i wybranej metody. Podsumowanie kosztów znajdziesz w koszyku. Dostawa i płatności

Informacje dodatkowe

WagaBrak danych