Woski kosmetyczne
Wosk jojoba
9,69 zł – 624,71 złZakres cen: od 9,69 zł do 624,71 zł
DostępnośćDostępne warianty: 5
Kod produktuSKU SW078
Opis
Wosk jojoba jest utwardzoną odmianą oleju jojoba, który w istocie jest także woskiem, ale w postaci płynnej. Temperatura topnienia wynosi 68-70 ° C, wartość jodowa < 2,0. Może być stosowany w szminkach, tuszu do rzęs, balsamach, kremach, masłach do ciała, mydle. Doskonały substytut wosku pszczelego z wszystkimi wspaniałymi właściwościami oleju jojoba. Najlepszy wosk do pielęgnacji włosów.
Informacje dodatkowe
| Waga | Brak danych |
|---|
Podobne produkty
-

Woski i parafiny
Wosk sojowy E1 (wolny od gmo)
Dowiedz się więcej -

Woski i parafiny
Wosk rzepakowy
Wybierz opcje Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu -

Woski i parafiny
Wosk sojowo-kokosowy C6
Wybierz opcje Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu -

Woski i parafiny
Wosk pszczeli biały
Wybierz opcje Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
